Om os

Vores vision er, at være den foretrukne el-installatør for private kunder, på grund af vores fleksibilitet, kvalitet og tætte kontakt.

Det er vigtigt for os, at den enkelte kunde altid er i centrum og føler sig hørt, samt har en oplevelse af at få den bedste vejledning.

Vi ser os selv som meget flexible, dels ved vores ambition om at imødekomme den enkelte kundes behov, og dels ved vores døgnservice der igen er til, for at sikre, at arbejdet foregår på kundens præmisser.

Vi sætter en dyd i et godt stykke arbejde, og netop derfor garanterer vi kvalitetsarbejde altid. Det er vigtigt for os, at være up-to-date med den seneste teknologi og løsninger, og ikke mindst, at det vi laver ser lækkert ud!

Den tætte kontakt er alfa og omega for os. Det er igennem en tæt tillidsfyldt kontakt, vi føler vi kan gøre det allerbedste for vores kunder. På den måde føler vi, at vi endda kan gøre mere end hvad der forventes af os og skabe tryghed for hver enkelt kunde.

For os er det vigtigt, at den enkelte kunde er i centrum

Værdigrundlag

I et hvert forhold mellem CBM-El, medarbejdere, kunder og leverandører forventer vi gensidig respekt i alle samarbejdsforhold. Vi modtager både ris og ros med højeste professionalisme.

Referencer

Yderst tilfreds med arbejdet, som blev udført grundigt og hurtigt. De bedste anbefalinger skal lyde herfra og vi vil helt sikkert benytte firmaet igen.

Lars Anker Jensen

Fantastisk service, og utrolig rare personer. Stort 5 tal herfra.

Marc Alcott

God service til en fornuftig pris – en klar anbefaling herfra.

Mikkel Madsen

Fremragende service, fantastisk råd og vejledning, kan klart anbefales.

Lasse Østergaard Larsen

Super godt arbejde og super god service

Anne Gandborg

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Kontakt os i dag

Har du brug for en kvalitetselektriker i og omkring Hovedstadsområdet?

Så ring eller skriv til os!

Firkløverparken 23, 2625 Vallensbæk