El-renovering til lejlighed, hus eller byggeri i Storkøbenhavn efter dine behov og ønsker

  • Renovering af dine el-installationer ved nybyg, tilflytning eller ombygning.
  • Alt fra ledning og stikkontakt til varmepumpe og alarmanlæg.
  • Professionel hjælp af en autoriseret el-installatør.
  • Vi er medlem af TEKNIQ Garantiordning, der sikrer dig som kunde.
  • Vi rykker hurtigt ud og laver aftale efter dine behov og ønsker.

Hos CBM-EL får du hjælp af en autoriseret elektriker til at udføre din el-installationer, uanset størrelsen på din el-renovering og behov. Vi står altid klar til at tilbyde professionel hjælp, service og rådgivning i forbindelse med dine renoveringsprojekter, alt efter om du er flyttet ejendom, har nybygnings projekter eller blot ønsker at få renoveret dine nuværende el-installationer. 

Hvad dækker en el-renovering over?

Det er først og fremmest op til dig, dine ønsker og dine behov. En el-renovering betyder at vores autoriseret elektriker går ind og fjerner dine gamle og ustabile el-installationer og erstatter dem med nye og sikre installationer. Alt fra stikkontakter og ledninger til udskiftning af el-tavle og lysstyring.

Behovet for en el-renovering kan opstå af mange forskellige grunde; måske er du er flyttet bolig, er ved at renovere køkken eller badeværelse eller oplever problemer med din nuværende el-installationer.

Har du mistanke om at dine el-installationer kan være installeret ulovligt? Der er desværre rigtig mange, der forsøger at lave ‘gør-det-selv’ arbejde, når det gælder deres el-installationer, hvilket i værste tilfælde kan resultere i brand eller ulykke. Det er derfor vigtigt, at du får udført dine el-installationer sikkert og korrekt, så du kan føle dig tryg.

Uanset behovet til din el-renovering, er du kommet til det rette sted. Hos CBM-EL får du hjælp af en erfaren og autoriseret elektriker, der kan foretage el-tjek og renovering af dine el-installationer. 

Ring til os på +45 61 68 35 39 og fortæl os mere om dine renoveringsprojekter, så vi kan hjælpe dig med at realisere dine ønsker – eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud. 

Overgang til intelligente installationer

Ønsker du en mere miljøvenlig lysstyring, hvor du samtidig sparer penge på elregningen tilbyder CBM-EL også installation af intelligent belysning, så du kan styre hele hjemmets lys fra din telefon eller fjernbetjening. Læs mere om mulighederne her.