Usikker på dine el-installationer? Eller mangler du et el-tjek ved ejendomshandel? 

  • Få udført et grundigt el-tjek af en autoriseret el-installatør.
  • El-tjek/Elinstallationsrapport ved ejendomshandel. 
  • Vi er medlem af TEKNIQ Garantiordning, der sikrer dig som kunde.
  • Vi rykker hurtigt ud og laver aftale efter dine behov.

Er du i tvivl om dine el-installationer er udført korrekt? Hvis du er det mindste i tvivl, gør du klogt i at bestille et eltjek. Din ejendoms elinstallationer kan sagtens have en udløbsdato, som desværre kan udgøre en risiko for dig i form af kortslutninger og brandfare. 

Hos CMB-EL er vi autoriserede el-installatører, og vi laver altid en grundig gennemgang af dine el-installationer og foretager alle de relevante målinger og prøver. Vi sikre at dine el-installationer overholder Sikkerhedsstyrelsens krav, som vi naturligvis afrapporterer til dig, så du har alle forhold dokumenteret.

Eltjek af andelsbolig og ejerbolig

Står du overfor køb eller salg af bolig i Storkøbenhavn? Ved ejendomshandler er det ofte et krav, at der foretages et el-tjek af en autoriseret el-installatør, som kan udarbejde elinstallationsrapporten, så både køber og sælger kan føle sig sikre i forhandlingerne.  

Som køber er det din sikkerhed, så du ved at alt er i orden og du er beskyttet mod stød og brandfare i din nye bolig. 

Som sælger er det også en god idé at sikre dine el-installationer er sikre, da det oftest er sælgeren, som hæfter for ulovlige elinstallationer i boligen.

Husk at et el-tjek skal foretages inden købsaftalen underskrives, og at el-installationsrapporten kun er gyldig i et år, hvilket vil sige, at der skal foretages en ny rapport, hvis boligen stadig ikke er blevet solgt efter et år.

Autoriseret eltjek i Storkøbenhavn og omegn

Har du brug for et professionelt eltjek i Storkøbenhavn, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 61 68 35 39. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et uforpligtende tilbud.

Har du derimod allerede købt bolig og ønsker forandringer eller forbedringer til dine el-installationer, kan du se vores muligheder inden for både el renovering og el reparation.