Er det tid til et eltjek?

Selvom din ejendoms elinstallationer er udført af professionelle, kan de desværre sagtens have en udløbsdato. Endnu vigtigere er det selvfølgelig at få fulgt op, hvis installationerne ikke er udført af en autoriseret elektriker – i værste fald kan det på sigt give en højnet risiko for kortslutninger og brandfare. Lovkravene for elinstallationer ændrer sig også i takt med, at både tilgange og teknik udvikler sig. De nyeste lovkrav skal derfor ses som en optimering af din sikkerhed. Hvis det er tid til et eltjek, er det derfor altid en god idé at bestille hos en uvildig specialist.

Hos CMB-EL er vi autoriserede El-installatører, og vi laver altid en grundig gennemgang af hele din ejendom, som vi sørger for at afrapporterer til dig, så du har alle forhold dokumenteret. Herudover retter vi selvfølgelig op på de fejl og mangler, vi måtte finde ved gennemgangen.

Hvis du har brug for et professionelt eltjek i København eller omegn, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 61 68 35 39. Du kan også skrive til os via kontakt formularen, så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer.

Eltjek af andelsbolig og ejerlejlighed

Hvis du skal sælge din andelsbolig eller ejerlejlighed, er det ofte et krav, at der foretages et eltjek af en autoriseret elektriker, der kan udarbejde en elinstallationsrapport, så både køber og sælger er fuldt ud orienteret om forholdene i boligen. Når vi gennemfører et eltjek i København, oplever vi desværre ofte, at installationerne bærer præg af ”hjemmekræmmeri”. De ulovligt udførte elinstallationer giver en forhøjet risiko for kortslutninger, der kan fører til brand.

Autoriseret eltjek i København og omegn

CBM-EL udfører autoriserede eltjek i København og omegn. Hvis du har brug for en besigtigelse, kan du ringe til vores elektriker på +45 61 68 35 39, så aftaler vi nærmere. En eltjek-pris varierer alt efter ejendommens størrelse og installationernes forhold. Vi giver gerne et overslag, før vi besigtiger ejendommen, hvis du ønsker det. Skriv en besked i vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.