Trænger dine el-installationer til en kærlig hånd?

  • El-reparation af alle el-installationer i hjemmet.
  • Professionel hjælp af en autoriseret el-installatør.
  • Vi er medlem af TEKNIQ Garantiordning, der sikrer dig som kunde.
  • Vi rykker hurtigt ud og laver aftale efter dine behov og ønsker.

Effektiv el-reparation i Storkøbenhavn

CBM-EL tilbyder grundig el-reparation og hjælp til alle el-installationer i dit hjem uanset størrelsen på opgaven – og altid med et smil. Vi kan hjælpe med alle opgaver; lige fra ødelagte stikkontakter, dørklokker og alarmanlæg til hvis din emhætte driller eller lyset er gået på badeværelset.

Vi går meget op i vores arbejde og reparerer både effektivt og hurtigt, så dine el-apparater virker igen. Hos CBM-EL er du altid i sikre hænder, når det gælder dine el-installationer og vi laver altid en aftale efter dine behov, så du får den bedste oplevelse.

Har du et akut problem og har brug for hjælp med det samme? Hos CBM-EL rykker vi altid ud hurtigst muligt, når det passer dig. 

Ring til os på +45 61 68 35 39 og hør mere om mulighederne for el-reparation i dit hjem eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud. 

El-tjek af din bolig

Ønsker du et grundigt el-tjek af resten af din elektronik i hjemmet eller ønsker du hjælp til installationer af nye el-installationer, tilbyder vi også dette.