Hos CBM-EL tilbyder vi fast elektriker-service som en del af f.eks. den totale ejendomsservice for et boligkompleks. Vi laver gerne faste aftaler på hele Sjælland, så jeres forening altid er opdateret med de nyeste elinstallationer, og vi træder også gerne til, hvis der er brug for løbende vedligehold i ejendommen. Hvis du ønsker at høre mere om vores el service, er du velkommen til at kontakte CBM-EL på +45 61 68 35 39. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, hvor du kan beskrive dine ønsker, så ringer vi dig op indenfor 24 timer med et oplæg og et uforpligtende tilbud.   

Ejendomsservice – Elektriker service

Når vi tilbyder os som fast samarbejdspartner i forhold til elektriker-service, kan vi blandt andet fører opsyn, gennemgå elinstallationer og stå for løbende vedligehold på:

– Ejendomsforeninger
– Andelsboligforeninger
– Grundejerforeninger


Vi reparerer alt lige fra ringeklokker og dørtelefoner, der driller til lys i opgang og kælder, som ikke virker optimalt. Hvis der er beboere, der står overfor en flytning og har brug for en opdateret el-installationsrapport, kan vi også være behjælpelige med det. Vi gennemgår også gerne bygninger/lejligheder for, hvorvidt jeres elinstallationer opfylder de aktuelle lovkrav anno 2020.

El service hele døgnet rundt

Hvis der opstår et akut problem i jeres ejendom, tilbyder vi døgnservice. Vi sender en professionel el-installatør ud hurtigt muligt, hvis der er brug for det. Alt I skal gøre er at ringe på +45 61 68 35 39 og forklare problemet. Hvis det ikke er muligt at løse det med fjernservice, kommer vores teknikere ud på jeres adresse. Når vi er faste samarbejdspartnere i forhold til elservice på jeres ejendom, giver vi selvfølgelig også råd og vejledning til, hvordan I bedst muligt optimerer jeres elinstallationer.

Hvis du ønsker at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 61 68 35 39.