Tryghed med grundig el-installation og gennemført service.

  • Autoriseret el-installatør med mere end 20 års erfaring.
  • Vi er medlem af TEKNIQ Garantiordning, der sikrer dig som kunde.
  • Kvalitetsløsninger efter netop dine behov.
  • Vi rykker hurtigt ud og laver aftale efter dine behov.
  • Vi rydder naturligvis op efter os selv og forlader dig først, når det hele virker.

Hos CBM-EL får du en autoriseret el-installatør, der altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi leverer el-installation til både private og erhverv i hele Storkøbenhavn, hvor vi aldrig går på kompromis med kvaliteten eller serviceniveauet.

Skal du bruge hjælp til installation af vaskemaskine, varmepumpe eller alarmsystemer? Ingen opgave er hverken for lille eller stor hos CBM-EL. Vi tager os af alle elektrikeropgaver fra elvarme til stikkontakter der er gået i stykker, hårde hvidevarer og meget mere. 

Vi rådgiver, planlægger og udarbejder den helt rigtige løsning til dig og dine behov – samtidig holder vi dig selvfølgelig godt orienteret undervejs. Med en innovativ tilgang, leverer vi en komplet løsning på din opgave – faglig finish og oprydning er naturligvis inkluderet i prisen.

Du skal ikke tøve med at kontakte os på +45 61 68 35 39. Alternativt kan du udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud.

Vi garanterer, at dine installationer bliver grundigt tjekket igennem og opfylder kravene i henhold til de gældende regler, som lovpligtig dokumentation og kontrolmåling foreskriver. 

CBM-EL er medlem af TEKNIQ, så du kan føle dig sikker og tryg. 

Vi varetager en lang liste af elektriker-installationsopgaver, som er listet her, men vi kan klare meget mere. Så har du en opgave, der ikke står på listen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os alligevel: 

El-installation af: Brandalarm, Dørtelefon, El-gulvvarme, Emhætte, Induktionsplade, Kameraovervågning, Lamper, Opvaskemaskine, Radiator, Tyverisikring, Varmepumpe, Vaskemaskine og meget mere.

Er du i tvivl om dine el-installationer er sikre?

Hos CBM-EL kan vi klare meget mere end blot el-installationer – vi tilbyder også eltjek, el-service og meget mere.