Trådløse netværksløsninger

- både inde og ude

CBM-EL er autoriserede installatører af det smarte og praktiske WiFi-system, Ubiquiti Unifi, som giver dig den højeste ydeevne til fornuftige priser.

Med Ubiquiti Unifi kan vi opsætte trådløst netværk hos dig med ekstrem høj hastighed af datatransmission over lange distancer på op til 200 meter.

Vores WiFi-løsning er blandt andet relevant for:

Hvad er Ubiquiti Unifi?

Ubiquiti UniFi er et revolutionerende WiFi-system, der er karakteriseret ved at tilbyde den højeste ydeevne til ganske fornuftige priser.

Ubiquiti UniFi Enterprise WiFi-system bruger i dag den nyeste teknologi til WiFi 802.11ac MIMO. Det gør det muligt at kunne opnå en ekstrem høj hastighed af datatransmission over lange afstande på op til 200 meter.

Dette system giver dig med andre ord mulighed for at få oprettet et WiFi-netværk, der dækker arealer af enhver størrelse,

Hos CBM er vi autoriseret installatør af Ubiquiti UniFi, og med vores hjælp er du derfor sikret den ultimative løsning til din erhvervsvirksomhed, og at vi uden problemer kan sammensætte den helt rigtige løsning til dig.

Vores ingenør er CCNP certificere på den måde få du en profesionell rådgivning både til wifi og din lokal netværk

Funktioner ved Ubiquiti Unifi:

Kontakt os

Kontakt os og få en helt uforpligtende snak om jeres muligheder.

Uanset om jeres behov er simpelt eller komplekst kan vi hjælpe jer. Vores hold er sammensat af de klogeste hoveder i branchen.