Søger du en autoriseret og erfaren elektriker i Hvidovre, Rødovre eller f.eks. Brøndby? Så kontakt CBM-EL.

Vi er en virksomhed med respekt for elektrikerfaget – og vi går aldrig på kompromis med det gode håndværk og den gode service.

Vi servicerer både privatkunder og erhvervskunder i Hvidovre og omegn, og vi påtager os alle opgaver inden for el-arbejde og installationer. Vores erfaring, viden og ekspertise er opbygget gennem mere end 20 år, og du kan trygt overlade din opgave til os. Du kan altid ringe til os på +45 61 68 35 39, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Serviceminded elektriker i Hvidovre

Vi hjælper gerne, hvis du f.eks. skal bygge om, renovere, modernisere eller have hængt en lampe op. Vi har stor ekspertise inden for elektrikerfaget, og går altid et ekstra skridt for vores kunder. Vi vægter gennemsigtighed højt og derfor har vi hverken skjulte tillæg eller gebyrer.

Service er en mærkesag for os og det er meget vigtigt, at du er glad og tilfreds. Vi prioriter dig og din tid, og vil så vidt muligt bestræbe os på, at du modtage et tilbud inden for 24 timer, når du tager kontakt til os – og det er naturligvis helt uforpligtende. Vi er kendt for vores rare og hjælpsomme personale, der leverer kompetent rådgivning samt god service (oprydning er selvfølgelig inkluderet i prisen).

Ring til os, hvis du har brug for en kompetent elektriker i Hvidovre, Rødovre Brøndby og omegn.

Vi løser alle el-opgaver og har listet eksempler på de mest almindelige opgaver nedenfor. Har du en opgave, der ikke står på listen, så kontakte os alligevel – vi kan med garanti hjælpe dig.

  • El installationer
  • El tavler
  • El-service
  • El-tjek
  • Energioptimering
  • Belysning
  • IT- og data installationer
  • Telefonanlæg, opsætning af alarmer og overvågning

Har du akut brug for en elektriker i Hvidovre eller omegn – døgnvagt

Der kan opstå situationer, hvor du har akut brug for en elektriker. Det kan f.eks. være, hvis strømmen bliver afbrudt på grund af brandskade, stormskade, eller vandskade. Det kan også være, at dit køleskab, komfur eller elektriske apparater har fejl og får din fejlstrømsafbryder til at slå fra.

Skulle du stå i en sådan situation så tøv ikke med at kontakte os på +45 61 68 35 39. Vi har døgnvagt og står altid klar med professionel rådgivning, og er klar til at rykke ud, når du har mest brug for det.