Ny eltavle – Opfyld seneste lovgivning

Ved du, hvor gammel din eltavle er?

Hvis ikke, er der faktisk risiko for, at din eltavle er ulovligt installeret. Siden 2008 har det været et lovkrav, at din eltavle har indbygget HFI eller HPFI-relæ. Det gælder også, selvom eltavlen er installeret tidligere.

Lovkravet er først og fremmest for din sikkerhed. En eltavle med HFI eller HPFI relæ måler strømmen og slår automatisk fra, hvis der er fejlstrøm. Det kan for eksempel være, hvis et af dine elektriske apparater har en kortslutning, der leder strøm ud af systemet, hvor det kan gøre skade. En ny eltavle med indbygget fejlstrømsafbryder (HFI eller HPFI relæ) er med til at sikre dig mod livsfarligt stød og brand.

Hvis du ønsker en professionel udskiftning af din eltavle,er du velkommen til at kontakte os. Vi vender retur til dig inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud, du kan forholde dig til. Ring til os på +45 61 68 35 39. Vi glæder os til at høre fra dig.

Processen ved udskiftning til en ny eltavle:

  • Vi aftaler en dag og et tidspunkt, der passer dig i forhold til monteringen.
  • Vi afmonterer din gamle eltavle forsvarligt og sørger for, at den bliver bortskaffet efter gældende regler.
  • Montering af ny eltavle
  • Vi opsætter din nye eltavle og sørger for, at arbejdet bliver udført korrekt og efter dine ønsker
  • Vi går først, når vi har ryddet op efter os selv og du er 100% tilfreds.

Fordelene ved en ny eltavle:

  • Forsikringen er forpligtende ved skade
  • Strømforsyningen optimeres
  • Lovgivningen overholdes
  • Sikkerheden højnes

Husk! Brug en autoriseret elektriker

Når det er tid til at skifte til en ny eltavle, eller servicere den gamle, er det alttafgørende, at det sker korrekt. En forkert montering, eller et overfladisk eftersyn, kan resultere i fejl med høje konsekvenser til følge. Desuden er det lovpligtigt, at eltavlen monteres af en autoriseret el-installatør og elektriker.

20 års erfaring med udskiftning af eltavler

Vi startede op i 1999, og siden vores opstart er der sket rigtig meget, derfor tager vi løbende videreuddannelser og nye certificeringer, så vi altid kan tilbyde det absolut bedste resultat.

Det handler om din sikkerhed og tilfredshed – Kontakt os for en ny eltavle

I rigtig mange sammenhænge kan det være nødvendigt med en ny eltavle. Måske er du flyttet ind i et hus af ældre dato, måske har du købt et gammelt sommerhus. Hvis det er tilfældet, bør du sikre dig, at din eltavle er sikker og lovlig. Vi kan hjælpe dig, uanset om du ønsker et tilbud på, en ny eltavle eller råd om, hvorvidt du behøver skifte den eksisterende eller ej.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi bistå dig med den hjælp, du har brug for. Vi kan kontaktes på +45 61 68 35 39 eller du kan udfylde kontaktformularen her på siden. I alle tilfælde vil vi vende retur inden for 24 timer med råd eller et uforpligtende tilbud.