Bliv dækket for helt op til 1.500.000 kr

CBM-EL er ikke medlem af en af de mange standardardiserede forsikringløsninger, som mange brancheorganisationer tilbyder – og som størsteparten af vores kolleger benytter sig af.

Bagrunden herfor er, at der som oftest er tale om standardiserede og ufleksible forsikringsløsninger, som ikke er tilpasset den enkelte virksomhed og deres kunder.

Ydermere, er de ofte fuldstændig utidssvarende og utilstrækkelige, og afspejler ikke den virkelighed, vi befinder os i. Langt de fleste har således at maksimalt dækningsbeløb på 150.000 kr.

Det betyder altså, at såfremt uheldet er ude, og omkostningerne til udbedring af skaderne beløber sig til, eksempelvis, 500.000 kr., så hænger du som kunde på den resterende del af udgiften!

I vores verden, er det simpelthen ikke godt nok.

Vi ønsker, at vores kunder skal have fuld tryghed ved at vælge os som deres foretrukne eletriker og el-installatør, og ikke være nødsaget til at gå og være bange for, om de pludselig og uforskyldt bliver tvunget ud i økonomisk ruin, fordi deres el-installatør ikke har sørget for at holde dem skadesfri.

Derfor har vi, i samarbejde med forsikringsselskabet if.. skræddersyet en eksklusiv forsikringsaftale, som er 100% tilpasset vores kunders behov. For at være på den sikre side, har vi lavet en aftale, som dækker op til hele 1.5 mio. kroner, eller 10 gange så meget som de fleste standard forsikringsaftaler.

Det har vi ikke gjort, fordi vi på nogen måde regner med nogensinde at komme i nærheden af en situation, hvor en sådan situation vil opstå.

Vi har gjort det fordi, vi vil være 100% sikre på, at vores kunder kan læne sig tilbage og føle fuld tryghed ved, at når de vælger CBM-EL, så påtager vi os fuldt ansvar for opgaven – fra første indledende dialog og til opgaven er afsluttet til kundens fulde tilfredshed.

 

Bliv dækket for helt op til 1.500.000 kr - det er garanti der holder

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Kontakt os i dag

Har du brug for en kvalitetselektriker i og omkring Hovedstadsområdet?

Så ring eller skriv til os!

Firkløverparken 23, 2625 Vallensbæk