Elektriker i Vallensbæk

Har du brug for en professionel elektriker i Vallensbæk, med mange års erfaring? CBM-EL er din lokale elektriker i Vallensbæk.
CBM-EL er et elektiker firma med respekt for det gode håndværk – og vi går aldrig på kompromis med den gode service.
Vi varetager alle opgaver inden for el-installationer. Vi startede op tilbage i 1999 og har gennem vores mange års erfaring som autoriseret el-installatør opgbygget en unik erfaring og knowhow. Derfor kan du rolig lade os klare din opgave. Vi påtager os el-opgaver af alle slags, små som store.
Netop grundet vores store erfaring sker der næsten aldrig uheld, når vi løser en opgave. Vi er dog kun mennesker, og det kan derfor være, at der opstår et problem undervejs. Her er det godt, at vi har tegnet en forsikring, hvor der dækkes op til 1,5 million. Chancen for at du skal betale ekstra er dermed minimal.
Vi har base i Vallensbæk, men servicerer både privatkunder og erhvervskunder i hele København og omegn.

Din lokale elektriker i Vallensbæk

CBM-EL er specialister inden for elektriker-faget – og vi går altid lidt længere for vores kunderne.

At vælge os, er din garanti for et veludført stykke arbejde – samt god rådgivning.

Vi er med dig gennem hele processen – fra du modtager et tilbud, til opgaven er udført.

Vi tilbyder en lang række af services og ydelser inden for elektriker-faget. Du kan se, hvad vi tilbyder lige her:

Selvom du skulle have en el-opgave, som ikke står på listen, så hold dig ikke tilbage. Vi er helt sikre på, at vi med vores ekspertise og erfaring kan løse det, som du har brug for alligevel.

Din lokale elektriker i Vallensbæk

Elektriker med Døgnvagt i Vallensbæk

CBM-EL er en elektriker med døgnvagt. Vi udfører akutte opgaver i Vallensbæk.

Problemer med el-installationer opstår sjældent belejligt. Derfor har vi døgnvagt hos CBM-EL. Står du med et akut problem, er vi derfor altid klar til at hjælpe. Vi behandler din sag omgående – på alle tider af døgnet, alle ugens dage.

Vi tilbyder den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi har en fast pris på 1.995,- DKK i vagtudkald + arbejdstid, samt evt. materialer.

Bemærk, at ved døgnvagt, afregnes der altid straks efter opgaven er afsluttet, enten kontant, MobilePay eller ved straksoverførsel via bank.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud.

Elektriker i Vallensbæk med tilfredse kunder

Vi har på vores Facebookside 5 ud af 5 stjerner i vores anmeldelser fra kunder. Det er ikke noget, der kommer af sig selv, og vi sætter en ære i at opnå tilfredse kunder. Vi ved også, at tilfredse kunder ikke kommer af sig selv, så vi sørger for, at vi ikke går hjem, før din opgave er løst til perfektion. Det handler jo netop om, at du skal være tilfreds med den løsning, du har fået.

Kontakt os i dag

Skulle problemet være ude, og du har mistet strømmen, så ring til os med det samme. Vi kan til hver en tid fanges på telefon: 61 68 35 39. Så hjælper vi dig så du kan få strøm igen uanset om vi kan guide via telefonen, eller om vi skal ud forbi.
Har du et problem, som ikke kræver opmærksomhed med det samme, kan du også kontakte os på andre måder. Du kan selvfølgelig stadig ringe til os, men du kan derudover skrive en mail på info@cbm-el.dk eller du kan udfylde kontaktformularen nederst på siden. I alle tilfælde vil vi vende retur inden for 24 timer med råd eller et uforpligtende tilbud.
Her opfordrer vi til, at du uddyber din opgave så godt som muligt. Da vi derved kan komme så tæt på den endelige pris som muligt, så du ikke får nogle ubehagelige oplevelser efterfølgende.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Kontakt os i dag

Har du brug for en kvalitetselektriker i og omkring Hovedstadsområdet?

Så ring eller skriv til os!

Firkløverparken 23, 2625 Vallensbæk