Elektriker pris

Det kan virke uigennemskueligt at finde den rigtige pris på en elektrikeropgave. Og når du først modtager fakturaen fra elektrikeren, står der ofte en anden pris end den du blev stillet i udsigt – grundet uforudsete udgifter.

Det vil vi gerne gøre op med hos CBM-EL.

For os er elektrikerarbejde en tillidssag – og åbenhed er alfa og omega. Derfor tager vi altid ansvar for det arbejde, vi leverer, og vi lægger en ære i at udarbejde tilbud, der holder, og hvor pris og opgave er gennemskuelig for dig som kunde.

Elektriker priser

At finde fair og gennemskuelige priser på elarbejde, kan være svært. Mange elektrikere væver, når det kommer til at give en pris på en opgave. Det er der sådan set ikke noget unaturligt i. Det er vanskeligt at kortlægge alle aspekter af en opgave, og forudse eventuelle komplikationer.

Det tager tid, ekspertise og erfaring at udarbejde tilbud der holder. Vælger du CBM-EL, er det præcis hvad du får.

Den faste lave pris kan vi garantere, fordi vi siden 1999 har haft fokus på effektivitet og gennemsigtighed, når vi løser en opgave – uden at gå på kompromis med kvalitet eller service. Vi vægter nemlig faglig stolthed højt.

CBM-EL tilbyder altid fair og gennemskuelige priser

Timepris på elektriker opgaver

Vi har en fast lav timepris på 540- DKK pr. påbegyndt time.

Alle priser er ekskl. moms.

Købet kan ikke fortrydes efter bestillingen er udført.

Vi fakturerer pr. påbegyndt time.

Timeprisen for vores elektriker er gældende inden for normale arbejdstider, som er:

  • Mandag til Torsdag: 07:00-16:00
  • Fredag 07:00 – 15:00

Døgnvagt – Priser

Døgnvagt koster fast 1.995,- DKK i vagtudkald + tid til udbedring af fejl samt evt. materialer, alle ugens dage mellem 16:00 og 07:00. Gælder også helligdage. Betales kontant, mobilepay eller ved straksoverførsel via bank.

Udbedring af fejl takseres til 299,- DKK. pr. påbegyndte halve time.

Salg- og leveringsbetingelser

Bemærk venligst at alle ovenstående priser er ekskl. moms

Fortrydelsesret
Købet kan ikke fortrydes efter bestillingen er

Få et tilbud der holder - Indenfor 24 timer

Få et tilbud der holder – indenfor 24 timer

Effektivitet er som nævnt en af vores mærkesager. Dette gælder selvfølgelig også, når vi giver vores tilbud. Derfor, får stort set alle vores kunder et tilbud inden for 24 timer.

Hvis der er tale om større eller mere vanskelige opgaver, kan det være nødvendigt at bese opgaven, inden vi kan præsentere dig for det endelige tilbud, da vi altid fokuserer på, at den pris du ser på papiret, også er den pris du faktisk ender med at betale.

Elektriker prisen inkluderer

Prisen inkluderer systembehandling, administration, fakturering, myndighedsbehandling, servicebil og gennemsnitlig transporttid til og fra kunderne.

Derudover betaler du kun for materialer.

På den måde sikrer vi gennemsigtighed for dig som kunde, så du slipper for grimme overraskelser.

Vi har altid bilen pakket med værktøj og materialer til at løse langt de fleste opgaver. På den måde kan vi spare dig for både tid og penge. Vi kan dog ikke garantere, at vi kan trylle alt frem fra vores bil.

Derfor er det altid en fordel, hvis du beskriver din opgave så detaljeret som muligt. Det giver vores elektriker mulighed for at forberede opgaven – og jo bedre forberedt han er, jo hurtigere og billigere kan han løse din opgave.

Vi sikre gennemsigtighed for dig som kunde

Få foretaget et autoriseret el-tjek til en fair pris

Det er vigtigt at få fortaget el-tjek jævnligt. Som hus-, sommerhus- eller lejlighedsejer er det dit ansvar at få tjekket, om installationerne er lovlige og fuldt ud funktionsdygtige.

Hvis du skal købe en bolig, hvor du ikke har kendskab til installationerne, er det også et must at få lavet et el-tjek.

Skjulte fejl på el-Installationer er forbundet med stor brandfare og fare for elektrisk stød.

Med et el-tjek fra CBM-EL kan du føle dig tryg. Vi udfører altid et topprofessionelt stykke arbejde, som følger alle regler, og som sikrer dig, at du kan føle dig sikker i dit eget hjem. Vi kontrollerer stikkontakter, åbne afbrydere, skjulte samlinger mm. for at få et indblik i hvilken slags installationer vi har med at gøre, og få et konkret overblik over, hvorvidt der er brug for udbedringer. Er dette tilfældet, udarbejder vi en konkret køreplan over, hvad der bør laves, og hvad omkostningerne vil være.

Har du brug for en professionel elektriker, til at få foretaget et autoriseret el-tjek, skal du ikke tøve med kontakte os.

Vi har fast lav pris på el-tjek til 1200 ex moms.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Elektriker i København med døgnvagt til fast pris

Bor du København eller omegn, og står du med akut brug for en elektriker i weekenden eller om natten, kan vi også hjælpe med det.

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning eller for et tilbud. Vi står altid klar til rykke ud, hvis du har et akut problem.

Vagtudkald bruges som udgangspunkt til at løse akutte problemer – ofte midlertidigt, med henblik på at løse det permanent inden for den normale arbejdstid. Derved sikrer vi, at dine udgifter holdes på et minimum.

Læs mere om vores døgnvagt service HER.

CBL-EL tilbyder døgnvagt til fast pris

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Kontakt os i dag

Har du brug for en kvalitetselektriker i og omkring Hovedstadsområdet?

Så ring eller skriv til os!

Firkløverparken 23, 2625 Vallensbæk