Søger du en autoriseret og erfaren elektriker i Valby, Frederiksberg eller Københavnsområdet – så kontakt CBM-EL.

Vi har mere end 20 års erfaring med at servicere både erhvervskunder og private kunder. Vi løser akut opstået skader f.eks. strømafbrydelse på grund af brandskade, stormskade eller vandskade og helt almindelige opgaver såsom at hænge en lampe op eller udskifte en el tavle.

Elektriker i KBH – Din tilfredshed er altafgørende

Vi brænder naturligvis for vores fag, men din tilfredshed er altafgørende for os. Vi bestræber os på at have en responstid på max 24 timer. Vi er kendt for at være hurtige og effektive – men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Service er en hjertesag for os, og vi går altid et ekstra skridt for vores kunder. Vores erfaring, viden og ekspertise er opbygget gennem mere end 20 år, og du kan trygt overlade din opgave til os.

Vores priser er transparente og vi har hverken skjulte tillæg eller gebyrer. Uanset om du skal bygge om, renovere, modernisere eller have hængt en lampe op, så hjælper vi gerne. Du er meget velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud. Vi rådgiver, planlægger og udarbejder den helt rigtige løsning for dig, og holder dig godt orienteret undervejs.

Grøn elektriker i København

Vi vil gerne være med til at værne om vores planet og her spiller grøn energi en vigtig faktor. Grøn energi er med til at spare på ressourcerne.  Den rigtige type lyssætning kan give besparelser på op mod 35% på elregningen. Den rette belysning og de rigtige elinstallationer skal ses som en investering. Ønsker du mere viden om belysning og mulighederne for besparelser generelt så ring på {wsb_phone] og få en uforpligtende samtale.

Døgnvagt

Har du helt akut brug for vores assistance, så rykker vi gerne ud uanset tidspunkt på døgnet – vi har nemlig døgnvagt og sidder klar alle 365 dage om året.

Vores elektriker kører i hele København og omegn, så har du brug for en elektriker i for eksempel Valby eler Frederiksberg, så er vi lige i nærheden.