Har du brug for en autoriseret og kompetent elektriker, der løser alle opgaver indenfor el i Glostrup, Albertslund, Taastrup samt Høje Taastrup, så kontakt CBM EL på +45 61 68 35 39 ellers er du velkommen til at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Vi står klar med råd og vejledning og hjælper gerne uanset hvilken opgave du ønsker at få løst. Nogle opgaver forudsætter, at vi har beset dem, inden vi kan give dig det endeligt tilbud. Vores tilbud er naturligvis uforpligtende og priserne er transparente – vi har hverken skjulte tillæg eller gebyrer.

Vi har døgnvagt og står til rådighed 24/7 hele året rundt – 365 dage.

Grønt lys – Elektriker i Glostrup og omegn

Miljø er en mærkesag for os og vi vejleder gerne om grønne løsninger. Vi skal værne om vores planet og grøn energi er med til at spare på ressourcerne.  Den rigtige type lyssætning kan give besparelser på op mod 35% på elregningen. Den rette lysinstallation skal ses som en investering, og ønsker du mere viden om belysning og mulighederne for besparelser generelt, så ring til os på +45 61 68 35 39 og få en uforpligtende samtale.

Udover at spare penge, så kan den rette belysning også være med til at skabe stemning. Rent faktisk kan forkert belysning gøre os trætte og ineffektive samt give hovedpine og forårsage et dårligt arbejdsklima.

Private kunder såvel som erhverv

Uanset om du har brug for en elektriker i Glostrup, Albertslund, Taastrup eller Høje Taastrup, og uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 20 års erfaring med både akut opstået skader og mere hverdagslige udfordringer. Har du en akut skade såsom strømafbrydelse på grund af storm, vandskade eller fejl på elektriske apparater såsom dit køleskab eller komfur, så sidder vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt.