Elektriker med døgnvagt i København

CBM-EL tilbyder døgnvagt på elektriker opgaver i København. Så hvis du står overfor et akut el problem, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os på vores døgnvagt 61 68 35 39.

Vi er altid kun et opkald væk, hvis strømmen går.

Uanset om du er erhvervs- eller privatkunde kan du altid regne med, at vi står parat, hverdage, weekender og helligdage, hvis uheldet skulle være ude.

Samtidig kan vi tilbyde nogen af Københavns mest konkurrencedygtige priser.

Døgnvagt elektriker

​Du kender det sikkert godt. Problemerne opstår altid på de mest ubelejlige tidspunkter. Du har måske prøvet det før. Bedst som du har sat dig i sofaen, og er klar til lidt kvalitetstid… eller lige som du skal i gang med madlavningen… eller i badet! Så ryger strømmen, så du hverken kan se tv, lave mad eller noget andet for den sags skyld.

Scenarierne er mange – og vi har prøvet dem alle. Derfor har vi døgnvagt og hurtig udrykning på alle elektrikeropgaver i København.

Nogle gange kan du være så heldig, at vi over telefonen kan guide dig til selv at løse problemet. Andre gange skal vi ud til dig for at læse problemet.
Uanset hvad, sidder vi klar til at hjælpe dig – 24 timer i døgnet alle årets 365 dage.
Elektriker med døgnvagt i København
Elektriker Døgnvagt København med fast pris

Elektriker døgnvagt København med fast pris

Vi har faste priser på vores døgnvagt elektriker udkald i København.

Døgnudkald koster 1.995,- DKK i vagtudkald + tid til udbedring af fejl samt evt. materialer.

Priserne gælder alle ugens dage mellem 16:00 og 07:00 – også søndag og helligdage.

Udbedring af fejl takseres til 299,- DKK. pr. påbegyndte halve time.

Bemærk venligst at alle ovenstående priser er ekskl. moms.

Købet kan ikke fortrydes efter bestillingen er udført, da vi allerede vil være på vej til dig lige efter, der er blevet lagt på.

Der afregnes kontant, via mobilepay eller ved straksoverførsel via bank. Hvilket sker umiddelbart efter udført arbejde.

Akut elektriker med døgnvagt

​Der kan forekomme mange forskellige problemer med elektriske installationer. Nogle er meget problematiske, andre blot irriterende – når skaden er sket, er det dog vigtig at reagere med det samme, da det ellers kan medføre omfattende skader i hjemmet.

At forsøge at gøre det selv, er sjældent den bedste løsning, når der er opstår vanskeligheder med el-installationerne. Faldgrupperne er mange skaderne ved fejl kan være store. du skal derfor ALTID kontakte en autoriseret el-installatør, når du oplever problemer med dine el-installationer.
Hvis du er i tvivl, så står vi altid klar med professionel råd og vejledning.
Vi har mange års erfaring med døgnvagt, vi tøver ikke med at kalde os specialister i håndtering af akutte el-problemer – vi finder en løsning på problemet, og går ikke før du er tilfreds.
Elektriker Døgnvagt København med garanti for veludført arbejde

Elektriker døgnvagt med garanti for veludført arbejde

Skulle der mod forventning opstå problemer, med det udførte arbejde, kan vi forsikre dig om, at vi er de første på stedet, for at udbedre fejlen. Vi lever nemlig af, at du er tilfreds.
Vi mener ikke, at standardpakkerne dækker nok. De dækker kun for 150.000 kroner ved fejl, hvor det oftest bliver dyrere, hvis der opstår fejl. Derfor har vi tegnet en forsikring, der sikrer både dig og os. Eventuelle fejl bliver dækket for op til 1,5 million kroner af vores forsikringselskab. Vi sørger selvfølgelig for, at fejlen bliver udbedret med det samme.
Alt dette kan du læse meget mere om lige her, hvis du ønsker at vide, hvordan du er sikret hos os. Så kan du trygt overlade opgaven til os.

Kontakt os med det samme

Skulle problemet være ude, og du har mistet strømmen, så ring til os med det samme. Vi kan til hver en tid fanges på telefon: 61 68 35 39. Så hjælper vi dig så du kan få strøm igen uanset om vi kan guide via telefonen, eller om vi skal ud forbi.
Skal vi ud forbi kører vi selvfølgelig ikke før, du er tilfreds. Det kan du også se på vores Facebook side, hvor vi kun har glade kunder med 5 ud af 5 stjerner fra anmeldere. Vi sætter altså en ærer i, at arbejdet først anses som færdigt, når du er tilfreds med det udførte stykke arbejde.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Kontakt os i dag

Har du brug for en kvalitetselektriker i og omkring Hovedstadsområdet?

Så ring eller skriv til os!

Firkløverparken 23, 2625 Vallensbæk